Veelgestelde vragen

Wat is Happy with Yoga Practice?

Het Practice platform van Happy with Yoga kan je vergelijken met de Netflix van de Yoga. Voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar krijg je toegang tot talloze kwalitatief hoogwaardige online Yoga lessen. De lessen kun je volgen waar en wanneer je maar wilt.

Zijn de lessen beschikbaar op alle apparaten?

Je kunt via ieder apparaat inloggen op jouw eigen account. Dat betekent dat je de cursussen overal kunt bekijken, en zo vaak je maar wilt, op het moment dat je bent ingelogd in het afgeschermde ledengedeelte.

Is er ook een app?

Nee, helaas is er op dit moment nog geen aparte app. Het platform werkt echter zeer goed op alle apparaten, dus je kunt de lessen gewoon vanaf smartphones en tablets volgen. Evenals je pc of smart tv.

Blijf ik altijd toegang houden tot cursussen?

Je hebt toegang tot alle lessen op het platform wanneer je een lopend betaald abonnement hebt. Wanneer je deze opzegt, veranderd je account weer naar een gratis account met beperkte toegang.

Zit ik aan een abonnement vast als ik een programma koop?

Ja en nee. Om toegang te krijgen tot alle lessen heb je een betaald account nodig op basis van een abonnement. Je ziet er niet aan vast, want je abonnement kun je zonder gedoe op ieder moment wijzigen of stopzetten.

Zijn de programma's ook geschikt voor Yoga docenten?

Natuurlijk kun je als Yoga docent ook deelnemen aan de lessen. De programma's zijn echter niet bedoeld als Yoga docent trainingen of opleidingen, tenzij dit anders staat aangegeven.

Ik heb specifieke lichamelijke of mentale klachten, kan ik alsnog meedoen?

Wanneer je last hebt van specifieke fysieke of mentale klachten is het raadzaam om bij een arts of specialist te rade te gaan. Of het verstandig is om mee te doen zal van de aard van de klacht en de specifieke cursus afhangen. Bovendien staan er op het practice platform verschillende Yoga stijlen. Vaak is er dus wel een vorm te vinden waarmee je aan de slag kunt.

Wat doe ik als ik problemen heb met mijn account?

Als je technische problemen hebt en er zelf niet uitkomt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via practice@happywithyoga.com.

Wat moet ik doen als ik mijn account compleet wil verwijderen?

Als je wilt dat je account volledig verwijderd wordt, stuur dan een mailtje naar practice@happywithyoga.com. Wij verwijderen dan het account voor je. Let op, je hebt dan geen toegang meer tot het cursusmateriaal en kunt de cursussen niet meer volgen. Ook als je nog een lopend abonnement hebt.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je op 'wachtwoord vergeten' klikken bij het inloggen of op ‘wachtwoord aanpassen’ in je profielpagina. Je kunt dan een nieuw wachtwoord aanvragen.

Kan ik lessen downloaden?

Nee, lessen zijn helaas niet te downloaden. Je hebt een internetverbinding nodig om de lessen te kunnen volgen.

Hoe kan ik lessen volgen op andere apparaten?

Je kunt lessen op andere apparaten volgen door met jouw inloggegevens in te loggen op jouw account, op het apparaat waarop je de cursus wilt bekijken.

Wat moet ik doen als iets niet werkt op het platform of als er een technische storing is?

Als er iets volgens jou niet naar behoren werkt of wanneer je denkt dat er een storing is, mail dan naar practice@happywithyoga.com. We proberen het dan zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Wat moet ik doen als ik vragen heb die hier niet tussen staan?

Als nergens een antwoord op je vraag kunt vinden, stuur dan een mailtje naar practice@happywithyoga.com

De lessen haperen? Wat moet ik nu doen?

Bij het volgen van de lessen zoeken veel mensen een rustig plekje in huis, bijvoorbeeld op zolder, of in de tuin wanneer het lekker weer is. Fijn natuurlijk, maar het betekent ook vaak dat je ver van je Wifi router af staat. Hierdoor wordt het signaal zwakker waardoor de lessen zouden kunnen haperen.

Als je hier ook last van hebt zijn er twee oplossingen voor:
  1. Zoek een plekje dichter bij je Wifi router.
  2. Plaats een versterker dicht bij de plek waar je je matje uitrolt.
  3. Je zou dan geen problemen moeten ervaren met het volgen van de lessen.

Wat is het verschil met de Happy with Yoga Academy?

Op de Academy kun je doelgerichte cursussen volgen met een filosofische insteek. Met andere woorden; we richten ons in de Academy cursussen op bepaalde elementen of technieken uit de Yoga filosofie of de Yoga levensstijl. Dit zijn complete en diepgaande cursussen waarin we ook aan de slag gaan met opdrachten, lezen, schrijven en ontdekken en leren.

Het Practice platform daarentegen, kan je zien als een online Yoga studio waar je op de mat stapt en lessen volgt. Het is net als naar een studio gaan om een les te volgen, alleen dan thuis.

Met je Practice platform account krijg je onbeperkt toegang tot alle lessen en cursussen op het Practice platform, maar géén toegang tot de cursussen op de HWY Academy.

Kan ik cursussen op het Practice platform ook los kopen?

Nee. We werken op het Practice platform uitsluitend met lidmaatschappen. Als er slechts één cursus is die je wilt volgen, zal je daarvoor tijdelijk een abonnement moeten nemen. Deze kun je weer opzeggen op het moment dat je deze cursus niet meer wilt volgen.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Op dit moment is het mogelijk om te betalen via Ideal, Bancontact en Paypal. Ook creditcard betalingen zijn mogelijk via Paypal. Je hebt hiervoor geen Paypal account nodig.